Review paleta de farduri „Sleek Glory 2012”

Am primit din partea magazinului online www.makeup-shop.ro 2 produse Sleek pentru a le testa. De fapt am avut posibilitatea de a-mi alege singura cele 2 produse.

Mi-am ales paleta de farduri cu 12 culori “The Limited Edition 2012 collection” si eyelinerul “Ink Pot”.

Voi incepe cu paleta de farduri, cum spuneam alcatuita din 12 culori: Tube, Overground, Bakerloo, Jubilee, Platform, Northern, District, Hammersmith and City, Picadilly, Circle, Victoria, Central.

Mi-a placut foarte mult cutia, care pare rezistenta si un plus este oglinda mare in care te poti machia cu usurinta, iar aplicatorul este de calitate. Eu nu am folosit aplicatorul, am folosit pensulele mele.

De cum am deschis paleta mi-a atras atentia nuanta “Northern”, un bleumarine superb pe care l-am si folosit de altfel la primul meu machiaj cu aceasta paleta.

In aceasta paleta, dintre cele 12 nuante se regasesc din pacate doar 2 mate, “Platform” si “Central”. Spun din pacate, pentru ca eu folosesc foarte mult fardurile mate, in speciale la sedintele foto.

Cum spuneam atentia mi-a fost atrasa de “Northerm”, asadar machiajul smokey pe care l-am realizat avut la baza, aceasta superba nuanta.  Celelalte nuante pe care le-am folosit au fost “Bakerloo”, “Overground” si “Central”.  Nuanta “Overground” desi in in cutie arata bej/ivoire, pe piele acesta e alb/argintie.

Am fost placut surprinsa sa constat cat de pigmentate sunt culorile.

Pentru machiajul smokey eye, pe care il vedeti in fotografii nu am folosit un primer special pentru ochi, insa am folosit ca baza un creion negru.  Machiajul a rezistat impecabil timp de 10 ore, atunci cand a trebuit sa ma demachiez. Desi citisem despre aceste produse ca tind sa se adune in pliu, pot spune ca e posibil sa tina strict de tehnica de aplicare. Mie nu mi s-a strans deloc in pliu. Fardurile au o textura cremoasa, ceea ce le face usor de aplicat.

Am citit pe cutia produsului si printre ingredienti am gasit dimethicone(silicon). Dupa cum se stie siliconul din produsele cosmetice, face ca acestea sa fie mai usor de aplicat si mai rezistente. Produsele rezistente la apa, au in compozitia lor siliconi. Am testat si acest aspect, si ca atare mi-am udat fata. Machiajul a rezistat perfect! Dupa ce am facut swatch-urile si a trebuit sa ma spal pe mana, culorile s-au indepartat foarte greu.

Ca minusuri din punctul meu de vedere este faptul ca din 12 nuante doar 2 sunt mate. In concluzie, va recomand cu toata inima aceasta paleta, mie mi-ar placea sa o folosesc si la atelierele de machiaj pe care le organizez, pentru ca sunt sigura ca alor mele cursante le va placea la nebunie aceasta paleta. Are un pret foarte bun, 37,99 lei si o puteti gasi pe www.makeup-shop.ro

 

In zilele urmatoare voi reveni cu un review pentru cel de-al doilea produs Sleek, eyelinerul “Ink Pot”.

© Monica Panait | All rights reserved!
Web design - Artpro