Glazel Visage

Heyyy,

V-am promis pe contul meu de facebook ca am sa fac un review al produselor profesionale Glazel Visage pe care le-am testat.

Dupa cum banuiesc ca ati observat, imi place foarte tare ca machiajele de beauty pe care le realizez sa fie in culori naturale. Ador culorile naturale, maroul, bejul, aramiul, si nu ezit sa le folosesc. Mireselor mele cu atat mai mult le recomand aceste nuante, astfel machiajul lor va fi unul luminos, dulce si extrem de flatant, fara sa le ia din frumusetea lor naturala, fara sa le acopere trasaturile. Recunosc ca in case-ul meu, in proportie de aproximativ 70% se regasesc astfel de culori…se poate spune ca am o mica obsesie? Tot ce e posibil, daca ma gandesc ca atunci cand a trebuit sa imi aleg cele 8 refill-uri pentru paleta magnetica Glazel Visage, 7 dintre acestea au fost culori naturale.

farduri Glazel Visage

Fardurile compacte se gasesc in 3 variante: mate, sidefate si metalice. Sunt super pigmentate, iar textura lor cremoasa le face foarte usor de aplicat, chiar si fara folosirea unui primer in prealabil. Desigur, folosirea primerului intensifica nuantele. Iti poti crea singura paleta de farduri in nuantele preferate.

 

Nuantele alese de mine: 320, 329(mat), X31, X18(metalic); 5, 14, 97, 98(satinat)

Daca imi plac? Mult!!!

Le gasesti aici:   Farduri mate Glazel Visage

Farduri satinate  Glazel Visage

Farduri metalice Glazel Visage

Iar paleta metalica aici…

A doua categorie de farduri pe care mi le-am ales, au fost fardurile pulbere. Pot doar sa spun un singur lucru despre ele: WOW.

farduri pulbere Glazel Visage

Nuantele pe care eu le am sunt G5, G7, O5 si C1, C6, C8 din gama Cameleon

Glittere mini, mi-am ales 3 nuante: 1, 5 si 8. Desi nu folosesc des glitterul, atunci cand il folosesc imi place ca particulele sa fie mici si fine, iar acestea satisfac gusturile mele in materie de glitter. Cu siguranta am sa le folosesc in machiajele mele pentru petrecerea de revelion de anul acesta.

Corectorul Camouflage este dens. Eu il incalzesc putin pe podul palmei inainte de a-l aplica. Are o acoperire mare, iar favoritul meu este nuanta numarul 15, cu care neutralizez cu usurinta roseata datorata fie cuperozei sau a cosurilor.

corector Glazel Visage

 

Pudra Waterproff este fin micronizata si nu incarca tenul. Eu m-am confruntat cu o problema si anume am avut si cliente al caror ten transpira abundent, ca atare aceasta pudra este numai buna.

pudra waterproof Glazel Visage

Imi plac mult produsele si in curand voi plasa o noua comanda.

Pana data viitoare, va imbratisez cu drag

xoxo Monica

© Monica Panait | All rights reserved!
Web design - Artpro