Cum sa iti repari un fard spart sau crapat

Heyyy!

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ti se sparga fardul de pleoape preferat? Cred ca tuturor ni s-a intamplat asta cel putin o data.Eu am patit-o chiar saptamana trecuta, cand ajunsa la studio unde aveam o sedinta foto, mi-am luat case-ul din portbagajul masinii, si fara sa observ ca acesta era deschis, mi-a cazul o paleta de la MAC, iar nuanta Espresso s-a facut praf.

Am profitat de ocazie sa fac un articol despre cum sa repari un fard care s-a spart si cum sa te bucuri in continuare de el.

Ce iti trebuie:

– alcool izopropilic,

– o scobitoare sau o spatula

– o moneda

– servetele

IMG_1006IMG_1009

 


Ce trebuie sa faci:

Pune putin alcool isopropilic intr-un recipient si introdu moneda in alcool cat timp urmezi pasii. Desi moneda nu va intra in contact cu fardul, este bine sa fie dezinfectata.

 

IMG_1008


Cu scobitoarea sau spatula, sfarama fardul in propriul recipient, apoi toarna cateva picaturi de alcool izopropilic peste el. IMG_1010IMG_1011


Cu scobitoarea amesteca pana la omogenizare. IMG_1012


Ai sa observi ca alcoolul incepe incet sa se evapore.IMG_1013IMG_1014


Dupa aproximativ o jumatate de ora, pune un servetel impaturit, apoi moneda fix deasupra pastilei si cu degetul mare preseaza pentru a compacta fardul.IMG_1016IMG_1015


Dupa cateva ore fardul este gata de utilizare, intensitatea culorii ramanand aceeasi.IMG_1017IMG_1019Sper ca vei gasi util si articolul acesta! Urmeaza si altele la fel de interesante.

O primavara frumoasa sa avem!

xoxo Monica

 

© Monica Panait | All rights reserved!
Web design - Artpro