Bobbi Brown in Romania

BOBBI BROWN COSMETICS S-A LANSAT ÎN ROMÂNIA

Bobbi Brown Cosmetics, linia exclusivă de frumusețe dezvoltată de celebra makeup artist Bobbi Brown, are plăcerea de a anunța deschiderea primului punct de vânzare în Bucuresti, Băneasa Shopping City. Magazinul reprezintă o expresie a filozofiei lui Bobbi și abordării sale unice asupra esteticii, dar și ocazia perfectă pentru consumatori să descopere produsele esențiale și serviciile profesioniste marca Bobbi Brown.

Lansarea magazinului Bobbi Brown a fost celebrată pe 10 decembrie printr-un eveniment spectaculos, derulat sub conceptul “The secret of beauty is simple, be who you are”, ce reprezintă din plin personalitatea brandului.

Astfel, cei aproximativ 150 de invitaţi din presa locală, bloggeri, beauty editors, make-up artişti, influenceri şi VIP s-au relaxat admirând şi testând produsele Bobbi Brown, şi au aplaudat totodată prezenţa invitaţilor speciali, precum Eliano Bou Assi (Director of Artistry and Education) şi a altor reprezentanţi din managementul balcanic sau EMEA ai brandului. Gazdele evenimentului au fost Ioana Georoceanu, Marketing Manager Bobbi Brown şi Adrian Simionescu, Country Manager Estée Lauder România.

###

Bobbi Brown a revoluționat industria frumuseții în anul 1991, odată cu lansarea a 10 nuanțe de rujuri maro și cu introducerea unei filozofii simple ce susține faptul că machiajul și cunoștințele potrivite le pot face pe femei să arate ca ele însele, doar mai frumoase și mai încrezătoare. Abordarea sa unică asupra cosmeticelor a venit ca un cadou îndelung așteptat de femeile care își doreau un machiaj natural, care pune în valoare și este ușor de purtat. Douăzeci și doi de ani mai târziu, femeile din întreaga lume relaționează cu viziunea holistică și emancipată a lui Bobbi asupra frumuseții.

Produsele

Bobbi Brown Cosmetics oferă o gamă largă de produse de machiaj, pensule, accesorii, parfumuri și produse de îngrijire. Anticearcănele, fondurile de ten și pudrele esențiale ale

lui Bobbi vin în nuanțe gălbui, care corectează tonurile naturale ale pielii și arată natural pe toate tipurile de ten. Produsele de machiaj pentru ochi, pomeți și buze sunt atemporale și create pentru a fi atât de subtile sau de dramatice cât își dorește o femeie. Pensulele și uneltele de machiaj sunt de nivel profesionist. Fiecare pensulă este realizată manual și concepută cu o densitate și o formă a perilor specifică pentru a cuprinde și a reține culoarea pentru o aplicare precisă. Combinând uleiuri naturale esențiale cu tehnologii ale ingredientelor moderne, colecția de produse de îngrijire a lui Bobbi ajută la pregătirea pielii pentru un machiaj perfect finisat.

Serviciile

Pregătirea este o componentă-cheie a filozofiei lui Bobbi. Makeup artiștii săi profesioniști sunt pregătiți de un grup de artiști de elită, aleși personal de către Bobbi pentru a învăța femeile să fie proprii lor experți în frumusețe. Înaintea aplicării machiajului, fiecare artist ia în considerare stilul personal, stilul de viață și preferințele fiecărei femei. Lecțiile de Machiaj esențiale ale lui Bobbi, variaza de la rutine zilnice de câte 5 minute, până la rutine de 45 de minute la ocaziile speciale, sunt concepute pentru a fi adaptate la nevoile individuale ale femeii. Fiecare Lecție de Machiaj se încheie prin crearea unui facechart personalizat pentru a ajuta femeia să recreeze machiajul acasă.

Design

Estetica modernă și curată a lui Bobbi este reflectată prin detaliile arhitecturale, cum sunt mobilierul din oțel industrial și marmura Carrara, în timp ce abundența luminii naturale face ca întreg spațiul să se simă precum un apartament chic din Soho. În inima și în centrul spațiului se află o masă comună pentru produsele de machiaj care crează un mediu cald și primitor pentru ca orice consumatoare și prietenele sale să poată încerca produse după bunul plac sau, dacă își doresc, să primească ajutorul unui makeup artist.

Makeup artistul Bobbi Brown a revoluționat industria frumuseții în anul 1991, odată cu lansarea a 10 nuanțe de rujuri maro și o filozofie simplă: “machiajul este o cale pentru femei să arate și să se simtă ca ele însele, doar mai frumoase și mai încrezătoare.” În 1995, compania Bobbi Brown Cosmetics a fost achiziționată de Estée Lauder Companies; cu toate acestea, Bobbi și-a păstrat un rol activ în cadrul companiei, ca Director de Creație. După mai bine de 22 de ani, Bobbi Brown Cosmetics este brand-ul numărul unu pentru makeup artiști, lansat de o femeie. Produsele sale sunt diponibile în peste 70 de țări și oferă o gamă largă de produse pentru machiaj, îngrijirea pielii, parfumuri și accesorii.

© Monica Panait | All rights reserved!
Web design - Artpro