Review Sleek „Ink Pot”

Share Button

Asa cum v-am promis, am revenit cu review-ul pentru cel de-al doilea produs Sleek oferit spre testare si anume “Ink Pot”.

“Ink Pot” este un eyeliner sub forma de gel iar conform descrierii, el este long-wear si waterproof. In recipient sunt 6,3 grame de produs.

Sleek Ink Pot

Va pot spune ca este extraordinar, negru foarte intens si rezistent. Spre deosebire de alte produse de gen, acesta are timpul de lucru mai mare, permitand sa aplici un strat frumos, fara greseala.

sleek ink pot black

Odata uscat nu mai puteti reveni peste cu produs, nici macar pentru corectie. Daca incercati asta, riscati sa se exfolieze usor. In schimb va recomand sa aplicati peste fard de pleoape, cum am facut eu aici:

sleek ink pot and sleek eyeshadow

Intr-adevar este rezistent la apa, iar pe langa asta se demachiaza destul de greu. Un mare plus din punctul meu de vedere. Am stat cu mana sub jet puternic de apa calda timp de 1 minut, un minut si jumatate, si dupa cum puteti vedea in fotografia din dreapta, tusul este intact.

swatch sleek ink potswatch sleek ink pot

 

 

 

 

 

 

 

 

Minusul la acest produs este pensula, care este foarte mica, dar sincer, nu e o tragedie. Acum oricine are o pensula de tus in trusa, sau cel putin asa ar trebui.

Mie mi-a placut foarte tare acest produs. Sper sa va placa si voua. Are un pret foarte bun 32 lei si il gasiti pe http://www.makeup-shop.ro

Share Button
Postat in Blog, Reviews and tagged , , . Bookmark permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

3 Responses to Review Sleek „Ink Pot”

  1. Gorgan Denisa says:

    Foarte interesanta descrierea acestui produs chiar sunt interesata de a mi achizitiona un eyeliner rezistent la apa perfect pt o vara torida.

  2. ecaterina says:

    mi l am cumparat recent si sunt multumita,este primul tus pe care il folosesc in viata mea si sincer nu mi se pare atat de greu,intr adevar pensula este mica dar cu putina dexteritate ma descurc:)

  3. Lucia Morandini says:

    Buna ziua, cat de repede se demachiaza? Ce fel de demachiant trebuie folosit? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

© Monica Panait | All rights reserved!
Web design - Artpro