How to apply makeup – „MAGENTA”

In limita timpului meu liber va voi prezenta o serie de “How to apply makeup” in care va voi spune ce pasi trebuie sa urmati ca sa obtineti un machiaj frumos, curat si corect realizat. Pentru a va ajuta in obtinerea machiajului prezentat, fiecare fotografie va fi insotita de o descriere a produselor pe care le-am folosit dar si cum sa le-am folosit.

Primul machiaj pe care vi-l voi prezenta este cel pe care l-am realizat in cadrul expozitiei “Women 4 women” recomandat atunci ca makeup pentru seara de revelion. Bineinteles ca nu este un machiaj care se preteaza strict pentru acel eveniment, il puteti purta cu orice alta ocazie indiferent de anotimp dar si de ora zilei. Este un machiaj luminos, ce va va oferi un look fresh dar in acelasi timp sofisticat.

Intodeauna cand aplicati un machiaj, este foarte important sa incepeti prin demachiere, tonifiere si hidratare.

Aplica un strat de fond de ten . Eu am optat pentru fondul de ten Make Up For Ever, HD foundation in nuanta 118 pe care l-am distribuit pe intreaga fata cu ajutorul unui buretel special, umezit usor cu apa. Dupa poti aplica anticearcanul si mai apoi fixeaza totul cu pudra. Eu nu am folosit anticearcan pentru ca am considerat ca cearcanele Mariei poti fi acoperite foarte bine doar cu fondul de ten. Ca pudra am folosit pudra transulcida 01 de la Make-up Studio.

Targ_204

De cele mai multe ori atunci cand realizez un machiaj incep cu sprancenele, apoi machiajul ochilor, machiajul pometilor si termin cu cel al buzelor. De data aceasta am inceput cu machiajul buzelor, pentru ca buzele vor fi “vedetele” acestui machiaj.

Am inceput prin aplicarea pe contului buzelor iar mai apoi pe intreaga suprafata a acestora a lip liner-ul de la MAC in nuanta Magenta! Culoarea trebuie sa fie uniforma.  Apoi am aplicat un gloss transparent care a oferit buzelor un aspect spectaculos

Targ_223

Cu ajutorul unei pensule cu fibre mixte(fibre sintetice si par natural de capra) am aplicat pe pometi un blush cremos in nuanta roze. In cazul in care nu ai o astfel de pensula, orice alta pensula de blush din par natural te va ajuta. Blush-ul cremos ofera un aspect proaspat si foarte natural. Pe osul pometelui am aplicat un iluminator.

Targ_229

Dupa perierea sprancenelor am trecut la machiajul ochilor. Am aplicat in coltul intern al ochiului si pe punctul cel mai inalt al arcadei un fard iluminator. Eu am folosit Dior DIORSKIN Poudre Shimmer 002, acelasi iluminator pe care l-am folosit si pentru pometi.

Pe toata pleoapa mobila am aplicat un pigment intr-o culoare calda, somon(preferatul meu) de la Make Up For Ever. Am degradat culoarea catre spranceana.

Targ_260

Pe pleoapa de jos, cat mai aproape de linia genelor am aplicat o tusa fina de fard violet.

Mascara se va aplica intr-o cantitata mica, genele nu trebuie sa fie incarcate.

Targ_262

Look final

229961_443103402410099_1771146262_n

Feel free to leave feedback

© Monica Panait | All rights reserved!
Web design - Artpro